You are here

Winkelmand

Your shopping cart is empty.

Flyer Upstreet5 7.03 2021 M comfort

De Flyer Upstreet5 7.03 2021 is een zeer praktische en onderhoudsarme elektrische fiets. De multifunctionele fiets is geschikt voor intensief dagelijks gebruik, van boodschappen doen tot een flinke dagtocht. Met de upstreet5 7.03 weet je zeker dat je een mooi ogende en degelijke fiets hebt waar je veel plezier van zult hebben. Het sterke aluminium frame kan goed tegen een stootje en zorgt voor uitstekend uitgebalanceerd rijgedrag.

Dankzij de Panasonic GX Ultimate motor met maar liefst 90Nm ben je zeker van een zeer krachtige motor die jou helpt elke heuvel en lange rit te doorstaan.  De motor is superlicht in zijn klasse en heeft een piekvermogen van 600 Watt. Hierdoor heb jij altijd genoeg ondersteuning, ook bij een laag aantal trapomwentelingen. In combinatie met de 600Wh accu van Flyer houd je accu het langer vol dan jij waardoor de zorg van het moeten opladen van je fiets verleden tijd is. De versnellingen zitten mooi in de naaf verwerkt, waardoor je aan de versnellingen weinig onderhoud zult hebben. De Gates CDX tandriem is zeer onderhoudsarm waardoor jij bijna geen omkijken hebt naar je fiets. De hydraulische schijfremmen zorgen ervoor dat je op tijd stil komt te staan ook in minder weersomstandigheden.

Ben je op zoek naar een zeer degelijke elektrische fiets die weinig tot geen onderhoud nodig heeft? Dan is de Flyer Upstreet5 7.03 2021 echt iets voor jou. Deze fiets heeft een zeer krachtige motor en een grote accu. Dankzij de mooie kleuren en de strakke afwerking is dit vanaf nu jouw nummer 1 vervoersmiddel. De riemaandrijving in combinatie met de Shimano Nexus 8 naafversnelling zorgt ervoor dat je weinig onderhoud hebt en heel lang zult kunnen blijven fietsen zonder je zorgen te maken. De fiets wordt geleverd met een slot, spatborden en verlichting. Hierdoor kan je direct volledig uitgerust op weg.

 
4 499,00 €