You are here

Winkelmand

Your shopping cart is empty.

Flyer Upstreet5 7.23 2021 M comfort Wit

Flyer Upstreet5 7.23 2021 M comfort Wit

De Upstreet 5 is de ultieme combinatie tussen een sportieve stadsfiets en een comfortabele sportieve fiets. Deze hybride fiets heeft een sterk en betrouwbaar aluminium frame. Dankzij ondersteuning zijn heuveltjes of bruggen geen enkel probleem, en dankzij de 28 inch wielen kunnen er bredere banden op de fiets voor extra grip op de weg en een beter rijcomfort.

Deze e-bike is voorzien van een sterke en betrouwbare Panasonic 36 V motor met een 603 Wh accu. Dankzij de extra grote 3.5" kleurendisplay kan je gemakkelijk de ondersteuning instellen. Bij een krachtige motor hoort ook een krachtige afmontage, daarom is de fiets uitgerust met Shimano M446 hydraulische schijfremmen, die altijd maximale remcontrole bieden. Verder is de fiets voorzien van Enviolo TR Automatic Integrated versnellingen. Dit zijn automatische versnellingen, waarbij je alleen in hoeft te stellen hoe hard je wilt trappen en de fiets doet de rest. Als dit wenselijk is kan deze functie ook uit worden geschakeld.

De fiets is ook zeer onderhoudsvriendelijk. Deze is namelijk voorzien van riemaandrijving, wat minder onderhoud nodig heeft dan een normale kettingaandrijving en ook tot wel vier keer langer meegaat.

 
 
 
5 199,00 €