You are here

Winkelmand

Your shopping cart is empty.

Flyer Upstreet5 Anniversary Edition S-43

25 Anniversary Edition
Het premium karakter van de Anniversary Edition blijkt onder meer uit het elegante design. De speciale lak, Radiant Silver, benadrukt de retrolook en de buitenzijde van de hoogwaardige componenten zijn gepolijst. Dergelijke details trekken de aandacht. De Upstreet5 Anniversary Edition is er in een beperkte oplage van 1'000 exemplaren, deze e-bike is dus een echte zeldzaamheid. Iedere fiets is genummerd met een jubileumbadge die het exclusieve karakter versterkt.

Elektronisch schakelen met de Panasonic GX Ultimate-motor
De elektronische Rohloff E-14 legt de lat hoog als het gaat om schakelen op e-bikes. Doordat de aandrijving en het schakelsysteem nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd, staat de Rohloff E-14 garant voor minder belasting en soepel schakelen. Het systeem maakt slim, comfortabel en snel schakelen mogelijk. Met slechts 2,9 kilogram is de Panasonic GX Ultimate één van de lichtste in zijn soort en levert hij met een koppel van 90 Nm constante krachtige ondersteuning. De sterke motor kenmerkt zich door een constante vermogensafgifte en dat bij een zeer breed cadansbereik. Dat wil zeggen: ook bij een lager aantal pedaalomwentelingen is de ondersteuning optimaal.

FIT D1-display en bediening
FLYER heeft de besturingselementen van het elektrisch systeem zelf ontwikkeld. Ze combineren helderheid met bedieningsgemak en ergonomie. De kwaliteit van de fietsrit neemt toe, ook door de vele extra functies.

Flyer SIB-750-Batterij
De semi-geïntegreerde FLYER SIB-batterij (Smart Integrated Battery) met een capaciteit van 750 Wh biedt voldoende energie voor langere ritten.

 
 
7 599,00 €